Security systems

Pozovite nas! (+381) 11 40 57 796(+381) 11 40 79 149(+381) 62 850 5314

Ko smo mi?

Preduzeće Petković Tim Security je specijalizovano za pružanje kompletnog fizičko-tehničkog obezbeđenja na teritoriji Beograda, kao i cele Srbije. Zahvaljujući višegodišnjoj praksi i iskustvu u radu, u mogućnosti smo da ponudimo efikasnu uslugu i podignemo bezbednost Vašeg objekta i poslovanja na zadovoljavajući nivo.


Petković Tim Security Beograd

je moderno preduzeće sastavljeno iz više sektora koji su podeljeni prema delatnostima koje obavljamo:

-fizičko obezbeđenje
-tehničko obezbeđenje
-bezbednosni konsalting
-protivpožarna zaštita

Petković Tim Security obezbeđenje Vašeg objekta, imovine ili skupa, pouzdano i efikasno!

Petković Tim Security

Fizičko obezbeđenje
Usluge fizičkog obezbeđenja preduzeća Petković Tim zasnivaju se na obezbeđenju lica, objekata i događaja. Radnici obezbeđenja Petković Tim su do sada obezbeđivali neke od najrizičnijih događaja i skupova u Beogradu i širom Srbije.

Tehničko obezbeđenje
Usluge tehničkog obezbeđenja se uglavnom odnose na procenu rizika, odabir i ugradnju tehničkih sistema za alarmiranje i video nadzor.

Bezbednosni konsalting
Najčešći oblik zaštite poslovnog objekta jeste tehničko obezbeđenje koje ima za cilj kontrolu radnika i prevenciju neželjenog pristupa. Petković Tim Security obezbeđenje nudi kompletne usluge koje obuhvataju procenu rizika, odabir i ugradnju tehničkih sistema za alarmiranje i video nadzor.

Protivpožarna zaštita
Što se tiče protivpožarne zaštite, naše usluge obuhvataju projektovanje protivpožarnog sistema za automatsku dojavu ili gašenje požara, koji omogućava da se požar lokalizuje u ranoj fazi, da se uspešno obavi evakuacija ljudi i izbegnu ljudske žrtve. Naši stručno osposobljeni i kvalifikovani čuvari-vatrogasci doprineće stvaranju bezbednih uslova za boravak Vas i Vaših zaposlenih.