Security systems

Pozovite nas! (+381) 11 40 57 796(+381) 11 40 79 149(+381) 62 850 5314

Usluge:

 • 1.
  Fizičko obezbeđenje
  Petković Tim obavlja fizičko obezbeđenje objekata, imovine i lica. Osposobljeni smo za brojne izazove i probleme u radu jer naša kompanija prati sve profesionalne standarde i normative za fizičko tehničko obezbeđenje poslovanja preduzeća.
 • 2.
  Tehničko obezbeđenje
  Uz fizičko obezbeđenje, tehničko obezbeđenje objekata i imovine podrazumeva se protivprovalna zaštita i ugradnja alarmnih sistema kao i ugradnja-primena sredstava video nadzora, i sredstava za tehničko kontrolisanje pristupa i evidentiranja kretanja u štićenom objektu.
 • 3.
  Bezbednosni konsalting
  Proces obuhvata sistemsko sagledavanje stanja bezbednosti kao kompletno obezbeđenje i ukupna korporativna bezbednost poslovanja svih pojedinačnih objekata i ukljuńćuje analizu utvrđenog stanja i davanje predloga za preduzimanje hitnih mera do pozitivnog nivoa. Izrada plana za obezbeđenje podrazumeva utvrđivanje načina rada i redosled postupaka kad se daje fizičko tehničko obezbeđenje i protivpožarna zaštita imovine i lica, saradnju sa organima javne bezbednosti (policijom). Procedura je optimalna, efikasna i uz primenu standarda.
 • 4.
  Protivpožarna zaštita
  Projektuje se protivpožarni sistem za automatsku dojavu ii gašenje požara. Implementacija nekog od sistema je zbog potrebe da se protivpožarna zaštita aktivira i detektuje na vreme, kako bi požar mogao da se lokalizuje u ranoj fazi, da se obavi evakuacija i izbegnu ljudske žrtve. Bezbednosna procena objekata, uz nedovoljno obezbeđenje, razotkriva stvarni požarni rizik. Naša kompanija može da vam obezbedi angažovanje stručno osposobljenih i kvalifikovanih čuvara-vatrogasaca za fizičko tehničko obezbeđenje objekata, lica i imovine.